Onze was wordt altijd keurig verzorgd en op tijd geleverd. Wij zijn erg tevreden!

Wassen, drogen en strijken

Frisgewassen weer in de kast

Lukt het wassen niet meer zelf, of hebt u er geen tijd voor? Dan neemt WaST graag uw was- en strijkgoed van u over.  We halen het op, wassen, drogen, vouwen en strijken wat u wilt. We brengen het frisgewassen en keurig gevouwen binnen enkele dagen weer bij u terug. U hoeft het alleen nog maar in de kast te leggen. Brengt u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

In drie werkdagen klaar

We kunnen uw wasgoed bij u thuis ophalen en terugbrengen, maar u mag het ook naar een inzamelpunt of onze wasserij brengen. In de regel hebt u uw wasgoed binnen drie werkdagen weer schoon in huis.

Drogen

Wij sorteren wasgoed natuurlijk goed voordat het gedroogd wordt. Gedeeltelijk gaat het in een droogtrommel maar ook hangen wij hier veel op zodat het natuurlijk gedroogd wordt.

Zorgvuldig met de hand

We strijken al uw wasgoed net als thuis, gewoon ouderwets op de plank met de strijkbout. Handdoeken vouwen we, maar uw theedoeken en uw beddengoed worden zorgvuldig gestreken. We vergeten ook de boorden en de zomen niet. Alles komt keurig gestreken en op stapeltjes gevouwen weer bij u terug.